img
YÜKLENİYOR...

Hakkımızda

Hakkımızda

Güvenilir ve kaliteli bir üretim anlayışı ana ilkemizdir!

Turna Ahşap Limited Şirketi, ahşabın insana verdiği pozitif enerjiyi ortaya çıkartmak, ahşap ve insan arasındaki doğal uyumun en kaliteli halini hizmete dönüştürmek hedefiyle 1994 yılında Düzce’de kuruldu. İmza attığı başarılı işlerle bölgede kendini ispat eden şirketimiz, hızla iş hacmini genişletti ve kabuğuna sığmayarak kısa zamanda çok uluslu şirketlerin de taleplerini karşılar duruma geldi.
 

Kalite, estetik ve yenilikçi anlayışı ürünlerinde buluşturan Turna Ahşap, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek gerek teknolojik açıdan gerekse sunduğu ürünlerin tasarımı noktasında kendini yenilemeye devam ediyor. Doğal olanın kıymetinin daha fazla bilindiği günümüzde yüksek kalite ve üstün hizmet anlayışını öncelikli tutan şirketimiz, deneyimli kadrosuyla ahşabın doğallığını sizlerle buluşturuyor.
 

Ankara ve İstanbul gibi iki metropol şehrin ortasında yer alan Düzce’nin lojistik özelliklerini de fırsata dönüştüren şirketimiz, ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet kabiliyetine sahiptir. Müşterilerimizin bizden talep etmiş olduğu ürünleri, doğru üslup ve titiz iş ahlakıyla sunan Turna Ahşap, kalitesi TS ISO 16949:2009 ve 9001:2008 Kalite Belgesiyle de tescillidir.
 

Sunduğu hizmetin kalitesi ve sizlerin memnuniyetinden aldığı güçle yıllardır sektörde kalıcı olarak faaliyetlerini sürdüren Turna Ahşap, profesyonellerin tercihi olmaya devam ediyor.


Bu İçeriği Paylaş

İŞTİRAKLERİMİZ

Ortağı olduğumuz veya yönetiminde bulunduğumuz firmalar

PÜR TEKNİK

purteknik.com.tr

25 yıllık otomotiv,imalat,ürün tasarımı ve kalıp tasarımı tecrübelerimizi otomotiv sanayindeki müşterilerimize aktarmak,en hızlı ve iyi kalitede hizmet vermek amacıyla İstanbul'a ve Ankara'ya 2,Bursa'ya 3 saat uzaklıkta bulunan;lojistik noktasında çok avantajlı bir lokasyonda olan Düzce'de 8000 m2 kapalı alan içinde faaliyet göstermektedir.

PLASTEN

plastenltd.com

30 yıllık bilgi birikimiyle 2008 yılında Düzce’de kurulan Plasten Otomotiv, faaliyetlerine 2700 m² üretim sahasında 8 personel,4 müşteri ve aylık 30 ton hammadde işlemeyle başlamıştır.

ARTBOARD AG

artboard.se

2015 yılında tren sektöründe hizmet veren isveç firma Artboard AB ortak olduk.

GLOVA

glova.com

Glova Bus, tüm Avrupa'da dağıtım için seri otobüs tuvaletleri tasarlar ve üretir. 2002 yılında kurulan, başlangıçtan kısa bir süre sonra Neoplan, MAN Truck & Bus, Volvo, Iveco, Marcopolo ve Scania gibi tanınmış otobüs üreticilerini ana müşteriler olarak kazanmayı başardık.

BEEMOBS

beemobs.com.tr

Kurucu ortaklar ve paydaşlar olarak Türk otomotiv sanayine 20 yılı aşkın süredir hizmet ediyor olmaktan gurur duymaktayız.

HÜRSANPER

hursanper.com.tr

Hürsan Otomotiv 10.05.1986 yılında Türkiye Bursa da,Otobüs Sektörüne Hizmet etmek amaçlı kurulan Hürsan Otomotiv,Otobüs yedek parça sektörüne MERCEDES BENZ A.Ş firmasının koltuk arkası file yedek parça mamul’ü ile giriş yapmıştır.

Yılda


0

Parça Üretimi

Turna Ahşap


0

Çalışan

Turna Ahşap


0

M2 Üretim Sahası

Turna Ahşap